Test av Ladbrokes

Ett av de mer namnkunniga spelbolagen som också finns online är Ladbrokes. Ladbrokes sägs vara världsledande inom spel och betting, de har funnits på marknaden sedan 1800-talet i en eller annan form.

I början uteslutande inom hästkapplöpningar, men i takt med att spelandet förändrats även med andra typer av betting och liveodds. Idag kan man även erbjuda bingo, lotto, nätspel, poker och vegasspel online.

Test av utbud och sida

Oavsett om du vill spela spel som enarmade banditer, vegasspel eller poker på nätet, eller om du vill satsa pengar på liveodds eller liknande, så har Ladbrokes ett brett utbud av olika spel och tjänster. Nytt på den svenska sajten är poker online, ett kul tillskott till utbudet. Sajten är lättöverskådlig, och på ditt eget konto kan du enkelt se en sammanställning över dina insatser och vad du satsat pengar på. Sidan har också en lättnavigerad och stilren mobilversion, så att du enkelt kan kolla läget i dina pågående spel och bettingar.

Några av toppspelen på Ladbrokes sida är roulett, black jack och olika typer av slots. I flera av spelen erbjuds du som ny spelare generösa välkomstbonusar. Eftersom Ladbrokes är ett så pass välkänt betting- och spelföretag så känns det relativt tryggt att satsa pengar på sidan. Det finns dock även möjlighet att göra sina insatser per telefon. Utbudet känns komplett och sidan är lättnavigerad, men skulle kanske tjäna på några uppdateringar av sin mobilversion, så att det flyter bättre.

Spelbolag på nätet

Som spelbolag på internet står sig Ladbrokes bra i konkurrensen, mycket beroende på sitt kända varumärke och sitt kompletta utbud. Det kan vara svårt att hitta det man söker i den djungel av olika spelbolag som finns på marknaden idag. Ett sätt är att jämföra sidorna och bolagen genom en jämförelse- eller testsajt. Via sajten Tippat kan du få en överblick över olika spelbolag och jämföra deras bonusar och spel, något som kan vara till hjälp när du själv ska jämföra olika spelbolag.